The power of being free

Ga met ons mee op ontdekkingsreis naar jezelf. Onderzoek via deze yoga- en schrijfworkshop wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Leer zien en voelen dat je alles zelf in huis hebben om te doen wat je energie geeft.

Een workshop die de kracht van yoga en creatief schrijven met elkaar verbindt. Door middel van yoga, meditatie en inspirerende schrijfopdrachten leer je te luisteren naar je echte eigen ik.

Trea Scholten is docent creatief schrijven en Rhea Stiekema is docent yoga en meditatie. Samen geven ze regelmatig workshops en trainingen.

Wanneer: 20 januari 201 / Tijd: 10.00 – 12.30 uur / Waar: Rhe-set Yogastudio, Wilnis / Kosten: € 35,00 / Maximaal aantal deelnemers: 10

Geschikt voor: iedereen die los wil komen van alle dagelijkse drukte en beslommeringen. Voor iedereen die dichterbij zichzelf wil komen om zo beter te leren luisteren naar intuïtie en diepe verlangens. Ontmoet jezelf in stilte, in het hier en nu en maak ruimte voor nieuwe ideeën, meer rust en ontspanning.

Koop meteen een ticket online op www.rhe-set.nl. Mocht je liever contant betalen stuur dan een mail naar info@rhe-set.nl met je aanmelding.

    

Agenda