Team

Annemarie van den Brink en Trea Scholten: enthousiaste ondernemers in taal en schrijven. Bijna twintig jaar geleden kwamen we elkaar op een feestje tegen. We spraken over onze liefde voor taal en schrijven. Tien jaar later stonden we toevallig op dezelfde camping. Weer waren we avonden met elkaar in gesprek. En weer ging het over ons vak. Annemarie schreef inmiddels jeugdboeken, Trea schreef journalistieke verhalen. Allebei een eigen bedrijf. Op een van die zwoele avonden spraken we af om ooit samen een schrijfbedrijf te starten.

Het zou nog een paar jaar duren en in 2015 was de tijd rijp voor Tools voor taal. Een schrijfbedrijf dat originele en effectieve tools inzet om je te laten spelen met taal. Om de kracht van taal te ontdekken. En om te leren hoe je taal soepel, levendig en met plezier gebruikt.

Onze taal- en schrijfcursussen vinden plaats in onze sfeervolle studio in hartje Utrecht, in company of op locatie. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons, we zijn altijd in voor een gesprek.

    

 

 

{

Expertise en enthousiasme. Top!

deelnemer training Bloggen doe je zo!

Agenda