Schrijfdriedaagse in Twente

 

 

Goa zit’n en nem de tied, veurdat de tied oe hef nöm’n
Ga zitten en neem de tijd, voordat de tijd jou heeft genomen

De schrijfreis naar Portugal gaat voorlopig niet door. Dat is jammer, maar we hebben een geweldig alternatief. En dus gaan we van 13 tot en met 16 september naar het Twentse Mander. We verblijven op de Manderhoeve, www.manderhoeve.nl. Een fijne, ruime plek 1 km van de Duitse grens en vlakbij Tubbergen en het historische kunststadje Ootmarsum. Met een landschap met bos, stuwwallen, bronnen, watermolens en kronkelende beekjes. We hebben de hele accommodatie voor onszelf! Dat betekent dat iedereen een ruime slaapkamer voor zichzelf heeft. Met eigen sanitair. Behalve Annemarie en Trea zijn er maximaal tien cursisten.

Dompel je drie dagen onder in het Twentse landschap en de Twentse gewoonten en gebruiken. Verwonder je over alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt en schrijf daarvoor. Uiteraard krijg je van ons uitdagende opdrachten. En ga je gegarandeerd met een aantal teksten en een koffer vol schrijfinspiratie weer huiswaarts.

Data en tijden
Aankomst:  maandagmiddag  13 september 16.00 uur
Vertrek:      donderdagmiddag  16 september 16.00 uur

Accommodatie
We verblijven in de Manderhoeve in Twente, kijk op www.manderhoeve.nl

Kosten
Voor de Schrijfdriedaagse vragen we 495 euro. Bij deze prijs zijn inbegrepen drie dagen schrijfopdrachten en leuke uitstapjes, de accommodatie, bedlinnen, 3x ontbijt, 3x lunch, 2x avondeten. We gaan één keer uit eten; deze kosten zijn voor jezelf.

Wil je meer informatie of wil je mee? Mail dan naar info@toolsvoortaal.nl.