Opdrachtgevers

Taal doet Meer:
‘Wat een leuke inspirerende training. Heel leuk om met verschillende werkvormen aan de slag te gaan. Goed dat ook de do’s en don’ts verteld worden.’ (quote van deelnemer)

Stichting Lezen en Schrijven:
“Wat een leuke workshop! Trea en Annemarie hebben met veel enthousiasme en geduld een onwijs leuke workshop ”creatief met taal” gegeven op de Taalambassadeurs– en cursistendag van Stichting ABC en Stichting Lezen & Schrijven. Ze spelen goed in op de vraag. Leuk om te zien dat iedereen vol trots de workshopruimte verliet na het maken van een eigen gedichtje.”

Rian van Holsteijn,  medewerker bedrijfsvoering St. Lezen en Schrijven 

Bibliotheek Lek en IJssel:
“De  cursus is erg hoog gewaardeerd. Een 8,5. Cursisten zijn zeer tevreden en wij natuurlijk ook. Binnenkort verder praten over vervolgcursus.”
Lucie Jansen, bibliotheekmanager/projectleider De Verdieping

Fontys Hogeschool:
“Tijdens de lessen eindredactie en tekst aan derdejaars studenten schrijvende journalistiek in Tilburg, leerden de studenten met een technisch oog naar hun eigen teksten te kijken. Hierdoor konden ze uiteindelijk hun eigen stijl sterker ontwikkelen. De handreikingen die de studenten kregen zijn van blijvende waarde en vond ik als ‘bijzitter’ stiekem zelf ook leerzaam!”
Marieke van Willigen, projectleider tijdschriftjournalistiek, Fontys Hogeschool voor Journalistiek, Tilburg.

Stichting Adoptievoorzieningen:
“Helder schrijven is een praktische training, direct toepasbaar in mijn (schrijf)werk. Door samen door het schrijfproces te gaan, met feedback en professionele verbeteringen van de trainer en mijn cursusgenoten, maakten we per trainingsdeel snel vorderingen. Daarna is het een kwestie van  zelf verdergaan. Daarvoor krijg je heldere en eenvoudige tips mee. En, niet onbelangrijk, de sfeer tijdens de cursus is ontspannen en er wordt hard gewerkt! Ik heb bijvoorbeeld geleerd hoe ik mijn lezers kan meenemen door in een artikel niet alleen de feiten, maar ook kleuren en geuren te beschrijven. Het resultaat: een levendige tekst!”
Marion van Olst, Stichting Adoptievoorzieningen, volgde met haar team de training Helder Schrijven (twee dagdelen)

Personal&Go:
“Mijn brieven, rapporten en mails zijn altijd in de lijdende stijl geschreven. Dankzij persoonlijke schrijfcoaching weet ik hoe ik mijn teksten actiever kan maken. Ik krijg handige schrijftips op basis van mijn eigen teksten. De terugkoppeling is altijd razendsnel en een controle op mijn spelling blijft ook altijd heel prettig.”
Margot Rinkes-Van Campen, eigenaar Personal&Go