Schrijven voor jezelf

Dat ene verhaal zit al zo lang in je hoofd. Je moet het alleen nog even schrijven. Maar hoe? En waar moet je beginnen? Je schrijft regelmatig verhalen, anekdotes, gedichten, een blog of column. Het is alleen veel van hetzelfde. Hoe kun je het anders aanpakken? Ervaar het in een van onze workshops, cursussen, Schrijfcafés of schrijfreizen. Maak schrijfmeters, krijg opbouwende feedback en experimenteer met nieuwe genres en schrijftechnieken. Zo kom je zeker weten verder met je schrijven. Schrijfplezier gegarandeerd!

Workshops en cursussen
Schrijven is proberen. Dus experimenteer in een workshop of cursus met poëzie, een blog, column of verhaal. Of dompel je onder in creatief schrijven in een van onze cursussen. Leer met schrijfgenoten de basis of de fijne kneepjes van creatief schrijven in cursussen voor beginners of gevorderden. Bekijk de agenda voor ons actuele aanbod. Of neem contact op voor een aanbod op maat.

Schrijfcafé
Het Schrijfcafé is een ideale plek om nieuwe schrijfinspiratie op te doen en verschillende stijlen uit te proberen. Iedere maand werkt het Schrijfcafé met een thema waarbij creatieve schrijfopdrachten ervoor zorgen dat je altijd met een tekst naar huis gaat. Check de agenda voor onze Schrijfcafés in Houten en Utrecht.

Schrijfreizen
Neem de tijd om schrijfmeters te maken op een inspirerende locatie vol natuur en cultuur. Om dat verhaal dat al jaren in je hoofd zit eindelijk op papier te zetten. Of met verrassende schrijfopdrachten in een kleine groep te experimenteren met teksten en stijlen. Met tijd voor persoonlijke feedback. Ga je in oktober 2019 mee op schrijfreis naar Portugal?

 

 

Agenda